kohinoor Tandoori en indisk restaurang och har funnits i Solna i snart 14 år och har ett bra rykte. Maten lagas med omsorg och med många olika kryddkombinationer.

Indisk matlagning är en konst, härrör under århundradena från en mängd olika källor. Faktorer såsom religion, hälsa, tull och även klimatiska villkor har spelat sin roll. Grunden i ett indiskt hushåll är likadan vid högtid tillfällen. Maten är en gåva från Gud och måste förberedas med respekt.

Vi erbjuder ett stort utbud av indiska traditionella välsmakande klassiska maträtter och vardags rätter från olika delstater i Indien med en välbalanserad kryddkombination. Restaurangen har en omfattande meny fylld av läckerheter från olika delar av Indien t.ex. av kyckling, lamm, biff, skaldjur och fisk samt en hel del smakrika vegetariska alternativ i en mysig miljö från det indiska köket. Vi använder alltid endast färska råvaror, kryddor och örter i våra maträtter som ger dig riktig karaktär på maten. I våra maträtter finns det inte mycket fett.

Kohinoor Tandoori erbjuder hög kvalitet för det snabba lunchbesöket. Är du ute efter en indisk vällagad lunch eller en trevlig middag på stan är det alltså restaurang Kohinoor Tandoori du ska besöka

Vi erbjuder även avhämtning. Beställ olika rätter och ta hem en hemlagad avhämtningskasse från oss och bjud familj samt vänner på en överraskningsmåltid.

Vi har en ren, fin och fräsch serveringslokal och alla våra maträtter är beredda personligen av vår lysande bästa kockmästare och utgör det finaste i det indiska köket som ger dig bra val.

Hjärtligt välkommen !

about-us